Iti pune mintea la contributie
căutare personalizată

vineri, 30 mai 2008

cele mai ciudate legi!


Ei bine zilele trecute navigam linistit pe Internet cand mi-a atras atentia un articol despre cele mai ciudate legi care pot exista in lume.Avand in vedere ca unele dintre ele sunt foarte amuzante m-am gandit ca ar fi bine sa le impartasesc si cu voi.Desi toate tarile de pe glob se confrunta cu aceasta problema se pare ca SUA le intrece pe toate avand cele mai amuzante si ciudate legi care variaza de la un stat la altul.

In statul Alabama exista o lege care interzice sofatul descult, deci romani aveti grija daca mergeti in SUA sa nu uitati sa va luati si slapii cu voi.
Tot in Alabama este interzis sa porti mustata falsa, dar doar daca aceatsa starneste rasul in biserica.
De asemenea, daca ai mainile ocupate si ai cumparat o inghetata in con este interzis sa il asezi in buzunarul de la spate al pantalonilor. Probabil ca cei care au facut aceasta lege se gandeau la problemele de igiena personala care pot aparea in vazul lumii.

De exemplu in Alaska este interzis cangurilor sa intre in frizerii!!oare cine a compus legea asta??

In Arizona este legal pentru un barbat sa isi bata sotia, insa acest lucru nu poate fi facut decat o data pe luna. Vorba romanului: una, dar buna!

Daca cineva este prins furand sapun in Arizona, va deveni fara indoiala cel mai curat om... la propriu, pentru ca va fi obligat sa il foloseasca pe tot odata.

In California, pentru a fi evitate procesele de hartuire sexuala este interzis ca o secretara sa fie singura in birou cu seful ei.

Daca aveti de gand sa hartuiti fluturi in California, ar fi mai bine sa reconsiderati decizia, pentru ca amenda ajunge pana la 500 de dolari.

In Colorado un magazin cu bauturi alcoolice nu are voie sa le vanda, cu exceptia berii al carei continut alcoolic nu depaseste 3,2%.

De Craciun in Connecticut nu este voie sa decorati casa decat cu beculete albe.

In Washington D.C. singura pozitie sexuala acceptata este cea a „Misionarului”. Toate celelalte sunt considerate ilegale.

In Idaho, daca ai mai mult de 88 de ani, nu mai ai voie sa iti conduci propria motocicleta!

In continuare o sa va prezint cateva legi care nu au fost abrogate din diverse parti ale lumii:

Spre exemplu in Marea Britanie este interzis sa mori in Parlamentul Britanic!

In Franta este ilegal sa iti botezi porcul "Napoleon".

In Indonezia, masturbarea se pedepseste cu moartea.

In San Salvador, soferii beti pot fi pedepsiti cu moartea in fata unui pluton de executie.

In Bahrein, un medic barbat poate examina organele genitale ale unei femei, dar nu are voie sa se uite direct la acestea, ci doar la reflexia lor intr-o oglinda.

Deci dragi romani se pare ca nu sutem chiar atat de jos in ceea ce priveste legislatia.Sa fim mandri ca se poate intampla si la case mult mai mari!

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Google Reader or Homepage
Add to Technorati Favorites!
Get RSS Buttons