Iti pune mintea la contributie
căutare personalizată

miercuri, 21 mai 2008

Google Adsense..mit sau adevar?


Una dintre cele mai cunoscute metode de a promova site-uri, produse, persoane sunt bine cunoscutele reclame pe site-uri sau bloguri.Cel mai cunoscut adverstiser in acest domeniu este reprezentat de Google Adsense.Umbla foarte multe articole pe Internet despre acest "mantuitor" care este dispus sa ne scoata din saracie peste noapte..dar este oare asa??Este adevarat ca in doar cateva zile te poti imbogati?Dupa ce am reusit sa ma documentez mai bine am ajuns la concluzia ca banii nu se fac asa usor..si nici intr-un caz peste noapte.Deci cei care doriti sa faceti 1000$ pe noapte va rog sa m asteptati.Intr-adevar Google Adsense iti ofera o sansa de a face ceva bani in plus, dar nu peste noapte.Este nevoie de multa rabdare si nu in ultimul rand multa pricepere.
Sa vedem mai intai cum functioneaza acest Google Adsense.
Pentru a putea folosi Google Adsense este nevoie de inregistrare pe site-ul de care detine acest "program".Criteriul principal pe care trebuie sa-l indepliniti este acela de a avea un site propriu pe care dumneavoastra sa-l gestionati.Astfel dupa depunerea cererii de a deveni membru Google Adsense si dupa ce, dupa caz, aceasta a fost aprobata o sa primiti reclame pe care le puteti posta pe site-ul propriu.Astfel, utilizatorii care vor intra la dumneavoastra pe site si vor da click pe reclamele postate de dumneavoastra veti incepe sa castigati bani.Este un procedeu destul de simplu dar care dupa cum spuneam necesita timp si nu in ultimul timp multa rabdare.Trebuie sa aveti un site bine realizat, cu un bogat continut de informatii care sa atraga un numar cat mai mare de vizitatori.
Este o idee foarte buna pentru cei care doresc sa-si rotunjeasca veniturile si mai ales pentru cei care sunt impatimiti in ale calculatoarelor.
Exista foarte multe site-uri care functioneaza pe acelasi sistem dar Google Adsense este unul dintre cele mai sigure avand numerosi membrii.
Eu unul sunt inca la inceput in acest domeniu.Nu doresc sa ma imbogatesc de pe urma vizitatorilor de pe aceasta pagina ci doar sa promovoez si sa informez cat mai bine cititorii care doresc sa-si foloseasca timpul liber intr-un mod util.

Etichete: , ,

1 comentarii:

Blogger Unknown a spus...

sunt de acord cu tine in ceea cepriveste adsens. multa lume crede ca se pot imbogatii peste noapte dar nu este asa .. il folosesc si eu de aproape doaua saptamani si nimic deocamdata.. iti trebuie trafic cat China sa sti bafta!!!!
http://cursmonetar.ro
astept o parere

18 octombrie 2012 la 11:41  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Google Reader or Homepage
Add to Technorati Favorites!
Get RSS Buttons