Iti pune mintea la contributie
căutare personalizată

miercuri, 20 ianuarie 2010

Publicul o cere...

Publicul ma vrea, publicul o cere..sa scriu.."scrie ceva!!!" se aude ea de colo..scriuuuuuu spuse el..mancand o clementina :) in capul meu...fluturi..zboara..ametiti..dar sa-i redirectionam..deci..sesiune..examene..mai exact 5..eh..mai am 3.exact ca aposotilii..uite 2 dintre ei..pe Matei!. nu mai suport..aaa stai..ca tre sa scriu despre ceva frumos, relaxant..DA! stiuuuuu! urmeaza sa plec in vacanta..Italy..ah..relaxaaare..marea..eu..vantul umblandu-mi prin plete..soare..caldura..ma rog..atat cat se poate.deci ce poate fi mai frumos decat o plimbare la sfarsit de sesiune..poate o partida salbatica..de ..sss..ss..ss..ee.x..da, ai auzit bine..scriu despre ceva frumos..relaxant..:)) pana data viitoare..toate bune..sper sa nu fie peste ani..promit..poze din vacanta..pana atunci iubiti-va mult si learn happy :D

P.S: Acesta postare este o caterinca! ;)

2 comentarii:

Blogger romi a spus...

Cat la suta e caterinca? :))

P.s: Sunt mai bune amandinele decat clementinele! :)
Vacanta placuta! Asteptam :) si poze!

23 ianuarie 2010, 20:09  
Anonymous Anonim a spus...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

21 octombrie 2010, 18:08  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

Google Reader or Homepage
Add to Technorati Favorites!
Get RSS Buttons